تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

پاسخ ذوالنوری به مداخله نماینده یکی از کشوهای اروپایی در امور داخلی ایران

پاسخ ذوالنوری به مداخله نماینده یکی از کشوهای اروپایی در امور داخلی ایران نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به مداخله نماینده یکی از کشوهای اروپایی در امور داخلی ایران گفت: برخی از کشورهای معلوم الحال که نسبت به زندانی بودن یک شهروند ایرانی اظهار نگرانی می‌کنند کشورهایی هستند که می‌بینند در دو هفته گذشته بیش از ۲۰۰۰ کودک در غزه قتل عام شده‌اند ولی یک کلمه اظهار نگرانی نمی‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام ‌والمسلمین مجتبی ذوالنوری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سخنگوی دانمارکی گروه جغرافیایی اروپا که در گزارش سیاسی خود با مداخله در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران ، خواستار آزادی یکی از شهروندان ایرانی از زندان شد و از رئیس آی پی یو درخواست کرد تا در محکومیت ایران در آی پی یو بیانیه ای صادر کند، گفت: برخی از کشورهای معلوم الحال که نسبت به زندانی بودن یک شهروند ایرانی اظهار نگرانی می‌کنند کشورهایی هستند که می‌بینند در دو هفته گذشته بیش از ۲۰۰۰ کودک در غزه قتل عام شده‌اند ولی یک کلمه اظهار نگرانی نمی‌کنند.

 

ذوالنوری ادامه داد: این کشورها نگران بشریت و جان انسان‌ها نیستند آن‌هابه دنبال سوژه سازی بر علیه مخالفان خودشان هستند. این کشورها ده‌ها هزار زندانی در زندان‌هایشان به سر می‌برند. اگر راست می‌گوید فرزندان مهاجرین را در بدو ورود از کشورهایشان از مادران جدا نکنند تا این کودکان در یتیم خانه‌ها برای ابد بی‌ریشه و بی‌هویت بزرگ نشوند .

 

وی افزود: اگر راست می‌گوید آنقدر به مهاجرین و پناهجویان فشار نیاورند تا صدها نفر در دریاها غرق نشوند . امروز کسانی که آدرس غلط به افکار عمومی می‌دهند تا افکار عمومی را از تمرکز بر جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی در غزه منحرف کنند این‌ها راه بی‌راهه را دارند طی می‌کنند.

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز سابقه کشورهایشان را نگاه کنند یا کشورهای‌شان با تجاوز مستعمره درست کردند یا با تجاوز متولد شده‌اند. این کشورها به چه کسانی می‌خواهند درس قانون یاد بدهند. امروز با نابرابری فقر و استثمار مردم با هجمه بر فضای مجازی با نابود کردن فرهنگ‌های ملی کشورها و امروز در یکپارچه سازی حاکمیت خودشان بر جهان حکومت می‌کنند . امروز جا دارد که در امور داخلی کشورها دخالت کنند من این را دخالت می‌دانم و لازم است حد خودشان را بشناسند.

 

پس از پاسخ حجت الاسلام والمسلمین ذوالنور به گستاخی سخنگوی دانمارکی گروه جغرافیایی اروپا ، درخواست گروه جغرافیایی اروپا مورد بی اعتنایی کامل آی پی یو قرار گرفت و اجلاس پایان پذیرفت.

 

کشورهای عضو اتحادیه بین المجالس جهانی در غالب ۶ گروه جغرافیایی دسته بندی شده و در دو روز پایانی اجلاس سخنگوی هر گروه جغرافیایی گزارش و جمع‌بندی موضوعات مطرح شده در گروه خود را در صحن علنی اجلاس مطرح می‌کند ./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار